Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 29-Jul-2009 08:26
flora cinta
baju ketika pertandingan piala sulaman.baru sekarang nak letak. dah basi pun LOL malu sebenarnyer nak tayang. berbanding dengan kakak2 beader yang lain, ape la sangat design fid ni $-) ape pun thanks untuk kakak2 yang banyak bagi sokongan kat fid xspecialy kak izan beauty, umi pepari, kak fariha glamstarz, kak nora, kak izan72 dan yang lain. ;-)


glamstarz - hehe..ni sume gambar dh basi la LOL
kak izan - insyaallah..nanti ada masa fid lepak kat umah akak :-D
kak eeda - tq kak. biase je design ni nak di bandingkan dengan beader2 yang len
eja - huhuhu...sebenornyer fid ni bute it LOL fid terlupe camne nak besokan gambo la.. cikgu umi dh lari g kl....x abis menuntut lg ni.. :-D
yan - design2 awak lagi cantik la..

© Pidgin Technologies Ltd. 2016